fbpx

Muhtarlar Dernek Başkanı Seçti.

Arnavutköy muhtarlar derneği gerçekleştirdikleri kongrede başkanlığa aday olan Hacımaşlı Mahalle Muhtarı Hayri Pekçetin’i Başkanlığa seçti.

Muhtarlar derneği kongresine tek liste ile Hacımaşlı Mahalle Muhtarı Hayri Pekçetin oy çoğunluğuyla yeniden Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçildi.

24 Mayıs’a Ertelenmişti

17 Mayıs’ta Muhtarlar Kongrelerini yapmak için Kozlar Parkı Sosyal Tesislerinlerinde bir araya gelmişlerdi. Yeterli çoğunluk sağlanamamasından dolayı kongre bir hafta ertelenerek 24 Mayıs’ta gerçekleşti.

Kastamonular Ev Sahipliği Yaptı

17 Mayıs da Kozlar Parkı Sosyal Tesislerinde bir Araya gelen muhtarlar yeterli çoğunluğu sağlayamadığında kongre tüzük gereği bir hafta ileri ertelenmişti. Dernek yöneticileri bir hafta sonra yapılacak olan kongre için hafta içi dernekte toplantı yaparak kongrenin adresini belirledi. Kongrenin ev  sahipliğine Kastamonulular Derneği seçildi.Dernekte Yapılan Kongrede başkanlığı Yeniden Hacımaşlı Mahalle Muhtarı Hayri Pekçetin seçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir