İstanbul 1. Amatör Küme’de mücadele eden Yeniköyspor, düzenlenen Dayanışma Gecesi’nde sporseverleri bir araya getirdi. Amatör liglerde güçlükle kalmayı başaran takımlarına destek arayan Yeniköyspor’u siyasetçiler ve iş adamları da yalnız bırakmadı….
İstanbul 1. Amatör Küme’de mücadele eden Yeniköyspor, düzenlenen Dayanışma Gecesi’nde sporseverleri bir araya getirdi. Amatör liglerde güçlükle kalmayı başaran takımlarına destek arayan Yeniköyspor’u siyasetçiler ve iş adamları da yalnız bırakmadı.
Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lig’e yükselen ve iyi bir grafik yakalayarak ligi 5.ci sırada bitiren Yeniköyspor, önümüzdeki sezona güçlü bir yapı ile katılmak adına destek aradığı sporseverlerle Arnavutköy Kozlar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Dayanışma Gecesi ile bir araya geldi.
Geceye Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner’in yanı sıra Büyük Birlik Partisi Arnavutköy İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Jale İyem, Arnavutköy Erzurumlular Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Başkanı Avukat Sibğetullah Şahin, Nokta Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gül ve Yeniköyspor’lu oyuncu ve aileleri katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Yeniköyspor Kulübü Başkanı Gökmen Altınbaş, Amatör Kulüplerin ayakta durabilmesi için devletin, yerel yönetimlerin, iş adamları ve spor gönüllülerinin desteğinin hayati önem taşıdığına dikkat çekti.
Gençleri kahvehane köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor ahlakı ile yoğurarak topluma yararlı bireyler yetiştirme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Altınbaş, geceye katılanlardan destek istedi.
“BELEDİYEMİZİN DESTEĞİ DEVAM EDECEKTİR”
Yeniköyspor’un gecesine katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşimi Baltacı da spora ve özellikle de amatör kulüplere Arnavutköy Belediyesi olarak her yıl yaptıkları yardımlardan ve bu yardımların gerekliliğinden bahsederek bu yardımlarına devam edeceklerini söyledi.
ÜNER: “BENİ TRANSFER EDİN”
Geçtiğimiz sezon Bollucaspor Kulübü forması da giyen Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner ise yaptığı konuşmada Yeniköyspor Kulübü Başkanı’ndan kendisini takıma transfer etmesini istediğini söyledi. Amatör kulüplerin kısıtlı imkanlarla güzel işlere imza atmaya çalıştığını ifade eden Üner, yaşanılan sıkıntıları çok iyi bildiğini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Yeniköyspor Kulübü’ne destek amacıyla forma satışları yapıldı. Yapılan forma satışları ile sporsever iş adamları Yeniköyspor’a destek vermeye çalıştılar. www.haberaktivite.net